Maksuti: Në rrjedhat e lumit Vardar, në afërsi të “Erebinës” është gjetur trupi të cilin ne e kërkonim disa ditë

Drejtori i Drejtorisë për Mbrojtje dhe Shpëtim, Bekim Maksuti, në prononcim para mediumeve ka theksuar se është gjetur trupi të cilin ne e kërkonim disa ditë në rrjedhat e lumit Vardar, në afërsi të “Erebinës”.

Pasi që mëngjesin e sotëm, respektivisht rreth orës 10:40 në rrjedhat e lumit Vardar u gjet një trup i pajtë, në afërsi të kazermës “Erebinë”, familja e ka identifikuar dhe e ka njohur se trupi është i Erdon Ramadanit, 22-vjeçarit i cili me 27 shtator me veturën “VW Golf” ra në ujërat e Lumit Vardar.