Oda Kërçovare ua bën 8:2 Kasamit dhe Limanit, i ulë nën imazhin e komandantit Ali Ahmeti dhe UÇK-së

Qëndrimi i Bilall Kasamit dhe gjithë kryesisë së partisë së tij në Zvicër si delegacion për një vizitë disa ditore krahas asaj që ju ka kushtuar tetovarëve financiarisht, ai e ka lënë komunën në një gjendje shumë të vështirë financiare dhe menaxheriale e nga gjithë kjo humbës dalin pikërisht qytetarët, mirëpo Kasami vazhdon avazin duke mos u mërzitur aspak.

Vizita e takime, e në fund edhe muzikë nën tingujt e folklorit dhe muzikës burimore të pastër shqipe ka mbledhur në konak të Odës Kërçovare pikërisht Bilall Kasamin dhe Fatmir Limanin të cilët sikur në një kurth e nuk do kishin dashur të ishin aty pasiqë nga organizatorët janë ulur nën imazhin e komandantit Ali Ahmeti dhe amblemës së UÇK-së.

Gjithçka kthehet dhe rrotullohet tek Ali Ahmeti edhe pse që të dy nuk do kishin dashur, po duan shqiptarët që jetojnë në shtetin zviceran, ata që kanë përzemër Ali Ahmetin si komandant e politikan.

Me këtë, Oda Kërçovare ua bën 8 me 2 Bilall Kasamit dhe Fatmir Limanit të cilët ndoshta në të ardhmen nuk do kishin dashur të mblidhen në ora dhe evnimente të tilla.