Drejtori Halili priti në takim ministrin kazak, Kuanturov: Forcojmë eko sistemin startup

DFIZHT Festim Halimi realizoi takim zyrtar me një delegacion nga Republika e Kazakistanit të udhëhequr nga ministri i Ekonomisë Kombëtare, Kuanturov Alibek.

Në takim u diskutua për realizimin e bashkëpunimit mes dy vendeve, forcimin e eko sistemit startup si dhe për mundësitë për investime të reja.

DFIZHT Halili prezantoi programin e punës së fondit dhe instrumentet për mbështetjen e ndërmarrjeve inovative nga vendi.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=680838260273310&set=pcb.680839103606559