Primaret për bashkinë Maliq dhe Devoll/ Dalin emrat e propozuar nga anëtarësia

Dalin emrat e të propozuarve për primaret e PD në bashkitë e Maliqit dhe të Devollit.

 

Burime të siguruara pranë degëve të këtyre bashkive thanë se nga strukturat e Partisë Demokratike të Devollit deri tani janë propozuar nga shumica e antarësisë Vojsava Bregu, Arben Miza dhe Elvis Hajderelli.

 

Nga dega e Partisë Demokratike të Maliqit deri ditën e sotme kanë dalë vetëm dy emra. Bëhet fjalë për Fredi Gega i cili ka qënë në listën e kandidatëve për deputet në zgjedhjet parlamentare 2021 si dhe emri i Alfred Berberit.

 

Deri tani nuk ka asgjë zyrtare përsa i përket emrave të propozuar nga strukturat në degët e Partisë Demokratike të Kolonjës dhe Pustecit. Janë bërë tashmë të ditura emrat e PD për bashkitë Korçë e Pogradec.