Një hit si kënga “Stop”, pëlqehet nga publiku nga ditët e para

Janē bërë bashkë për një duet. Këngëtarja Blerina Gashi dhe Turabi në kanalin e Baresha në Youtube kanë hedhur këngën e titulluar “Stop”.

Kënga është shumë ritmike dhe tashmë hit i fundvitit pasiqë është punuar dhe prodhuar nga maestro i industrisë muzikore, producenti Nurteel dhe u finalizua me klip nga produksioni Time Pictures.

Për të dëgjuar projektin e këngëtares Blerina Gashi dhe hitin Stop, klikoni në vazhdim: