“Premtoi shumë”, tetovarët të pakënaqur me Bilall Kasamin

Kryetari i Komunës së Tetovës, Bilall Kasami gjatë një konference për shtyp ka paraqitur të arriturat e tij në krye të Komunës.

Kasami theksoi se gjatë një viti është bërë shumë punë nëpër të gjithë sektorët e komunës dhe jashtë saj.

Gjithashtu Kasami si të arritur prezentoi edhe rritjen e pagave të punonjësve të Zjarrëfikësve në 8000 denarë, ai theksoi se gjatë kohës së kaluar zjarrëfikësit kanë qenë të shkelur dhe të harruar nga udhëheqësia e kaluar ndërsa tani ata kanë mbështetjen e Komunës së Tetovës në misionin fisnik që bëjnë.

Më tej Kasami vazhdoj edhe rreth rritjes së pagave të administratës komunale, ku sipas tij administratorët meritojnë paga më të mira andaj edhe përkushtimi i tij ka qenë që të ju siguroj kushte më më të mira!

Qytetarët nuk janë të kënqaur nga kryetari i komunës së Tetovës, pasi sipas tyre ai ka premtuar më shumë dhe ka bërë më pak se sa ka premtuar. Disa thonë se Kasami ka punuar, por shkaku i borxhit të madh ai nuk ka pasur mundësi ti realizojë të gjitha premtimet e tij. /TS/

https://www.facebook.com/watch/?ref=external&v=650093546569577