Video- Sekuestrohet 1 ton drogë/ 10 të arrestuar, organizata kriminale aktive edhe në Shqipëri

Dhjetë persona kanë rënë në pranga sot në Mal të Zi, të cilët dyshihet se janë anëtarë të një organizate kriminale që vepronin në Shqipëri dhe në vende të tjera të rajoni deri në BE.

 

 

Operacioni i koduar “Bruda” u realizua në koordinim me Prokurorinë Speciale të Shtetit, agjencinë kriminale të Britanisë së madhe në bashkëpunim me sektorin e Oficerëve të Policisë për luftën kundër krimit të organizuar të Serbisë dhe oficerët e policisë së Bosnjë-Hercegovinës.

 

 

Dyshohet se është trafikuar 1 ton drogë, ndërkohë janë zhvilluar 14 operacione në 14 vite të ndryshme.