Dod Kalaj sjellë hitin e fundvitit, e titullon “Pse ike”

Me tekst, muzikë dhe orkestrim nga Nurteel dhe videoklip të punuar nga A Films, këngëtari i njohur Dod Kalaj ka sjellë vetëm pak ditë më parë projektin e tij të fundvitit.

“Pse ike”, titullohet kënga që Doda e ka realizuar për mbështetësit e tij dhe publikun shqiptar.

Një projekt mjaft i bukur, një këngë dhe tekst i mrekullueshëm që është interpretuar jashtëzakonisht mirë nga Dod Kalaj vjen pikërisht në fundvit, atëherë kur këngëtarët sjellin projektet e tyre si befasi për dëgjuesit e këngës së bukur shqipe.

Në vazhdim ndiqni këngën e Dod Kalaj të titullluar “Pse ike”: