Rexhepi: Ballafaqimi me votuesin, llogaridhënia dhe bashkëbisedimi me qytetarë është bazament i BDI-së

Kryetari i BDI-së Ali Ahmeti i shoqëruar nga bashkëpunëtorë sonte ka vazhduar takimet me qytetarët e komunës së Vrapçishtit. Krahas kryetarit Ahmeti, të pranishmëve me fjalë rasti ju janë drejtuar edhe kryetari i Kuvendit Talat Xhaferi, zëvendëskryeministri i parë Artan Grubi, sekretari gjeneral i BDI Ali Ahmeti, deputeti Bajram Kadrija si dhe kryetari i degës së BDI Vrapçisht Nebi Rexhepi.

Ballafaqimi me votuesin, llogaridhënia dhe bashkëbisedimi me qytetarë është bazament i BDI-së, prandaj jemi sonte këtu me organizim të liderit Ali Ahmeti. Takime që ja japin forcë të heshtim e të punojmë drejt realizimit të synimeve tona, M elargpamësinë e Ali Ahmetit, BDI vijon drejt një ideali të ri, atë të anëtarësimit në BE. Bashkë do ja dalim të jemi pjesë e Europës ashtu siç u bëmë edhe pjesë e NATO-s. Bashkë drejt qëllimeve tona deri në realizimin e tyre. Vizioni i Ali Ahmetit dhe vlerat e ndërtuara nga akademia e BDI-së, padyshim që do të ju prijë edhe këtuyre proceseve, njejtë si ju kemi pri edhe proceseve tjera madhore për 20 vite radhazi. Ata që sakrifikuan jetën nuk harrohen, ndaj sot duhet punojmë me angazhim dhe me një rini të frytshme, plot kuadro të reja dhe profesionale. Ky angazhim dha një shembull të paparë në vendin tonë, me votimin që u realizuan para disa muajve në metodën një anatërë nje votë, model i pa parë me herët në ndonjë parti politike, duke forcuar idealin demokratik të BDI-së. Ne si BDI kemi bërë më të mirën e mundshme për dy dekada, sepse po lëmë gjurmë më politikën tonë për shqiptarët në këtë vend dhe kjo bëhet vetëm me liderin tonë Ali Ahmeti. Kryetarit ndoshta i kujtohet kjo sallë, ishte e dëmtuar dhe e rrënuar, por në një mbledhje të qeverisë, kuadër i BDI-së ndau fonde për rregullimin e kësaj salle ku sonte jemi duke e mbajtur këtë takim. Kemi financuar projekte teknike dhe infrastruktore as sa kemi mundur, gjithmonë drejt realizimit të misionit të Ali Ahmetit, tha Rexhepi.