Çeshmet burim i korrupsionit/ Grubi: Nuk do lë hapur asnjë prej nga ata përfitojnë

Duke diskutuar më tej mbi mekanizmat institucionale për të luftuar korrupsionin, Grubi tha se do të mbyll secilën çeshme nga të cilat ato përfitojnë.

Çeshmet janë burim i korrupsionit. Vendime institucionale të cilat ata i kanë sjellur dhe kanë krijuar monopole, kontrata në bazë të cilave ata kanë përfituar dhe përfitojnë akoma edhe sot, siç mund të përmendim projektin “Shkupi 2014”. Këtë e thash në Parlament, nuk do e lë hapur asnjë çëshme prej nga ata përfitojnë, theksoi Grubi.

https://fb.watch/iYPU8nsJpj/