Grubi në Debat Plus: BDI dhe Ali Ahmeti faktorizuan shqiptarët, projekte tashmë financohen me buxhet shtetëror

Duke folur më tej për projekte të mëdha, Grubi tha se tashmë kur institucionet drejtohen nga kuadro të BDI dhe Ali Ahmeti, dolën në pah këto projekte dhe po financohen me buxhet shtetëror.

Deri në vitin 2001 ne nuk kishim kuadro të përgaditur për tu marrë me punë shtetërore, administrative apo udhëheqëse, por kur erdhi BDI-ja shqiptarët dalë ngadalë u faktorizuan dhe tashmë shumë pozita kyce po i udhëheqin shqiptarët. Kur tanimë po udhëheqin kuadro të BDI-së dhe Ali Ahmetit, dolën në pah këto projekte dhe po financohen me buxhet shtetëror. Këto projekte të nisura do të përfundojnë më patjetër. Kësaj punë i ka vdek nana, qoftë Artani apo dikush tjetër Korridori 8 dhe 10-D do të përfundojnë sipas planit, theksoi Grubi.

https://fb.watch/jgzeCuG3zT/