24 vjet nga rënia e Mujdin Aliut/ Faton Ahmeti: Vepra e tij jeton tek secili prej nesh

Me rastin e 24 vjetorit të rënies së dëshmorit të kombit, Mujdin Aliu, sekretari gjeneral i BDI Faton Ahmeti ka bërë homazhe tek busti i tij në fshatin Poroj.

Sot shënuam 24 vjetorin e rënies të dëshmorit të kombit, Mujdin Aliu, me homazhe pranë vendprehjes dhe bustit të tij në Poroj.

I vendosur për të flijuar dhe sakrifikuar për kombin, la gjurmë, si dëshmorë i rënë në Kosharrë, në thyerjen e kufirit shqiptaro-shqiptar.

Vepra e tij jeton tek secili prej nesh, prandaj do ta nderojmë sa të jetë jeta!
https://www.facebook.com/photo?fbid=638662678271417&set=pcb.638662758271409