“Princeshë e bukur”, një baladë e bukur nga Aleksander Gjelaj

Me tekst nga vet këngëtari Aleksander Gjelaj, muzikë nga vet ai dhe Florent Boshnjaku si dhe orkestrim nga Florent Boshnjaku, këngëtari Gjelaj vjen këtë herë me një projekt shumë të bukur të cilin e ka titulluar “Princeshë e bukur”, këngë kjo e kushtuar për vajzën.

Kënga e lehtë në formë balade ka marrë pëlqime shumë që nga momenti i publikimit pasiqë në të e gjenë veten secili prind, secili baba.

Kënga e mrekullueshme e kënduar nga Aleksander Gjelaj këndohet me mjaft mjeshtri derisa është e shoqëruar dhe me një klip modest por mjaft të bukur derisa këngëtari vet luan në piano dhe këndon njëkohësisht.