Fati Iseni, t’ia kthejë ekskavatorin dhe kamionin komunës së Studeniçanit

Fati Iseni, t’ia kthejë ekskavatorin dhe kamionin komunës së Studeniçanit

Komuna e Studeniçanit ka ngritur padi penale në Prokurorin Publike kundër ish-kryetarit të komunës Fati Iseni për keqperdorim të detyrës zyrtare. ...

100 ditë qeveri: Anashkalohen interesat e shqiptarëve

100 ditë qeveri: Anashkalohen interesat e shqiptarëve

Analistët politik shqiptarë duke vlerësuar punën e qeverisë së Maqedonisë në 100 ditshin e parë theksojnë se kjo përbërje qeveritare ka shënuar hapa prapa, si në rrafshin e politik ...

Maqedonia ka nevojë për Kushtetutë të re

Maqedonia ka nevojë për Kushtetutë të re

Debatet publike mbi ndryshimet kushtetuese të inicuara nga koalicioni qeveritar i përbërë nga VMRO-DPMNE dhe BDI sa vijnë e përfundojnë. ...

Qeveria turke financon radikalizmin islam në Kosovë?

Qeveria turke financon radikalizmin islam në Kosovë?

Sipas një opinionisti të gazetës turke, “Todays Zaman”, Kryeministri i Kosovës, Hashim Thaçi nuk e ka lejuar hapjen e një medreseje të financuar nga Turqia me mbështetjen direkte t ...

Asnjë vend i Ballkanit nuk hyn në BE për 5 vjet

Asnjë vend i Ballkanit nuk hyn në BE për 5 vjet

I emëruari për komisioner të fqinjësisë së Bashkimit Evropian dhe të negociatave të zgjerimit, Johannes Hahn është shprehur se Bashkimi Evropian nuk do të pranojë shtet anëtar të r ...

A janë serbët më pro-amerikanë se shqiptarët e Kosovës?

A janë serbët më pro-amerikanë se shqiptarët e Kosovës?

Nëse bazohemi në pëlqimet (like) që serbët ia kanë bërë faqes zyrtare në Facebook të Ambasadës amerikane në Beograd, atëherë del se ata janë më pro-amerikanë se kosovarët; përkundë ...

PDSH: 100 ditët e BDI-së në qeveri, mjerim dhe përbuzje për shqiptarët

PDSH: 100 ditët e BDI-së në qeveri, mjerim dhe përbuzje për shqiptarët

PDSH sot ka komentuar 100 ditëshin e qeverisjes së koalicionit qeveritar, duke drejtuar akuza ndaj BDI-së. ...

© 2011 - 2014 ExPress.mk | Online Media. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara!