Hajdar Beqa garon nën logon e PDK-së me numrin 34

Të nderuar qytetar të Kosovës!

Kam kënaqësinë të ju njoftoj që nga sot edhe zyrtarisht jam kandidat për deputet i Partisë Demokratike të Kosovës në zgjedhjet e 6 tetorit, ku mbajë numrin #34

Gjatë dy mandateve të mia si deputet në Kuvendin e Kosovës gjithmonë jam munduar me qenë me ju duke trajtuar problemet me të cilat jeni perballur.

E ato punë të cilat kanë mbetur në gjysmë falë përkrahjes suaj do ti realizojmë gjatë mandatit të ardhshëm.

Për mua është nder i madh të jem pjesë e listës fituese që i prin njeriu i cili dëshmoj gjithmonë guxim dhe atdhedashuri për vendin e tij. E ky është #KadriVeseli

Duke ju falenderuar për mbështetjen e deritanishme kërkoj përkrahjen tuaj që së bashku me ekipen fituese të PDK-së të kontribojmë në zhvillimin ekonomik të vendit tonë.

Ndërtojmë të Ardhmen – Për Ty dhe Shtetin!
#KadriVeseliKryeministër

Të nderuar qytetar të Kosovës!Kam kënaqësinë të ju njoftoj që nga sot edhe zyrtarisht jam kandidat për deputet i…

Публикувахте от Hajdar Beqa в Неделя, 8 септември 2019 г.