Milloshovski: Do të iste arritur marrëveshje nëse Zaev nuk e kundërshtonte aq ashpër rastin “REKET”

Pas takimit të liderëve maqedonas mes dy partive më të mëdha LSDM dhe VMRO-DPMNE, ka reaguar edhe deputeti Antonio Milloshovski nëpëprmjet rrjetit social Fejsbuk.

“Marrëveshje për Ligjin e ri për prokurorinë ndoshta do të kishte marrëveshje sikurse Zaev nuk do të ishte bërë nervoz në lidhje me rastin “Reket”, që nuk mundeshe të pranojë asnjë zgjidhje për korrupsionin e lartë ku do të duheshe që këtë lëndë të hetojë ndonjë prokuror tjetër profesionist, përveç prokurores qeveritare Vilma Ruskovska. Kjo sjellje përbën dyshim se kierarkia e pjesëmarrësve dhe organizatorëve në rastin “Reket” është shumë më e lartë në Qeveri, ka reaguar deputeti i cili mbrëmë e shoqëroi liderin e tij, Hristijan Mickovski në takimin e liderëve maqedonas.