Sa deputet do të fitojë LSDM nëse Katica Janeva dhe Boki 13 përfundojnë në burg shtëpiak?

Analisti dhe gjuhëtari Armend Nuhiu analizon se sa deputet do të fitojë LSDM në zgjedhjet e ardhëshme parlamentare në rast se Katica Janeva dhe Boki 13 përfundojnë në burg shtëpiak.

‘Flitet se Katica dhe Boki 13 do të lëshohen në burg shtëpiak. Nuk e di nëse është e vërtetë apo thjeshtë thashethem, do doja të ishte vetëm spin mediatik. Por nëse është e vërtetë, LSDM në zgjedhjet e ardhëshme do të fitojë vetëm 15 deputet’, shkruan kështu Nuhiu në lidhje me mundësinë në të cilën avokatja e Janevës, Irena Fërckoska ka biseduar me kryeministrin Zaev.