Boki 13 me ndihmë të shpejtë nxirret nga Prokuroria!

Bojan Jovanovski – Boki 13 i shtrirë në krevatin e ndihmës së shpejtë del nga prokuroria për krim të organizuar dhe korrupsion, raporton TV21.

Boki 13 pak para orës 12 arriti në Prokurori për të dhënë dëshmi për rastin “Reket”, por për shkak të përkeqësimit të gjendjes shëndetësore në Prokurori ka mbërritur edhe ndihma e shpejtë.

ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО: Бојан Јовановски на носилки изнесен од обвинителството

Публикувахте от TV21 в Вторник, 8 октомври 2019 г.