Pas katër ditësh trajtim në spital, Janeva sot do të kthehet në Shutkë

Pas katër ditësh e cila kaloi në një spital privat, ish-kryeprokurorja e Speciales Katica Janeva do të kthehet në burgun Shtutkës, tha avokatja e saj Irena Fërçkoska.

Fërçkoska javën e kaluar tha se Janeva ishte në gjendje të keqe shëndetësore dhe të enjten ishte për kontroll në spital e cila u mbajt katër ditë.

Gjykata më parë e refuzoi kërkesën për arrest shtëpie.