‘Eurovia’, një sukses i jashtëzakonshëm biznesi (Video)

Me pak llafe, me shume pune! 😎 Ne vazhdim nji video amatore (me disa projekte te vitit 2019) e montuar nga nje shok i imi, dhe do ta publikoj duke ju falemenderuar 🙏

Unë besoj se formova një ekip profesional dhe energjik, një ekip që nuk pranon fjalën “jo” dhe “nuk mund” pa provuar të gjitha mënyrat dhe zgjidhjet krijuese. 🤝

Me pak llafe, me shume pune! 😎Ne vazhdim nji video amatore (me disa projekte te vitit 2019) e montuar nga nje shok i imi, dhe do ta publikoj duke ju falemenderuar 🙏Unë besoj se formova një ekip profesional dhe energjik, një ekip që nuk pranon fjalën "jo" dhe "nuk mund" pa provuar të gjitha mënyrat dhe zgjidhjet krijuese. 🤝

Публикувахте от Elmedin Ademi в Четвъртък, 31 октомври 2019 г.