Rustem Berisha publikon librin “Gjenocidi Serbo-Malazez 123”

Rrustem Berisha poet edh studiues ka lindur në vitin 1970. Ai, ka studiuar gjuhën dhe letërsinë shqipe në Prishtinë.

Ka botua disa vepra ndërsa libri i radhës është “Gjenocidi Serbo-Malazez 123”, për të cilin ka punuar rresht 15 vite.

Rrustem Berisha poet edh studiues ka lindur në vitin 1970. Ai, ka studiuar gjuhën dhe letërsinë shqipe në Prishtinë.Ka…

Публикувахте от Granit Shala в Четвъртък, 31 октомври 2019 г.