60 vjetori i Fakultetit stomatologjik, dekorohet ministria e shëndetësisë

Shkup, 30 nëntor – Me rastin e 60 vjetorit të themelimit të Fakultetit të stomatologjisë pranë Universitetit Shën Kirili dhe Metodij në Shkup është mbajtur një ceremoni rasti ku të pranishëm kanë qenë personalitete të shquara të fushëts së shëndetësisë dhe jetës publike e mes tyre edhe presidenti Pendarovski me bashkëshorten si dhe sekretari shtetërorë në Ministrinë e shëndetësisë i Vladimir Miloshev, cili edhe ka pranuar mirënjohje për bashkëpunimin e suksesshëm.

‘Akademi solemne me rastin e 60 vjetorit të themelimit të Fakultetit stomatologjik në Universitetin Shën Kirili dhe Metodij. Në emër të ministrisë së shëndetësisë kam pranuar Pllakatën për bashkëpunimin e suksesshëm deri më tani’, ka shkruar mes tjerave sekretari shtetërorë në MSH, Vladimir Miloshev.