Drejtori i çerdhes, Ahmeti: Bashkëpunimi mes institucioneve dhe prindërve sjellë punë të mirë

Bashkëpunimi i mire mes institucionit dhe prindërve sjell rezultate shumë tê mira. Sot,30.11.2019, në çerdhen e fëmijëve”Olga Miceska”, prindërit e Albin Asani, vullnetarisht realizuan pastrimin dhe larjen e tepikëve me makinën KIRBY, duke i dezinfektuar ato me shampotë antibakterial dhe antialergjik të po të njejtës firmë(Kirby) Javën e ardhshme vazhdojmë te “Lulishtja”dhe “Dallëndyshet”.

Публикувахте от Sadik Ahmeti в Събота, 30 ноември 2019 г.