“Bandita”, super projekti muzikor nga Ludio (Video)

Industria muzikore shqiptare aktualishtë është shumë produktive, fal artistave të talentuar dhe përqafimit me rryma të reja muzikore kjo industi po sundon Europen. Një artist i ri po që premton shumë në industrinë e muzikës është LUDIO .  LUDIO sapo ka publikuar projektin e ti më të ri me titull “ BANDITA ” . Ky projekt është punuar në mënyr shumë profesionale dhe Artisti ne fjal e sjell të interpretuar në mënyrë të veçantë, këngë e cila pritet të rezultojë shumë e suksesëshme.

Shumë prej artistëve tanë edhe pse emra të rinj janë pritur mirë nga publiku, LUDIO është një emër që premton të ngritet shpejt në skenë e muzikes nderkombetare . Kënga – BANDITA menjëher pas lansimit në youtube është vërshuar nga klikimet dhe komentet me nota shumë pozitive.

https://www.youtube.com/watch?v=63xPWn2xXBo&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3Jgf2jT3HyuqVaCxg17h24DgZHqGVnY2FVCH7JsS08mqmESX8SYkIj5jE