INTERVISTA/Flet drejtori ekzekutiv i Odës ekonomike të Maqedonisë Veriperendimore, Iseni: Zhvillimi i barabartë rajonal është parakusht për mirëqenie ekonomike dhe uljen e shpërnguljes së të rinjëve nga vendi

Shkup, 20 shtator – Ka disa vite që drejton Odën ekonomike të Maqedonisë Veriperendimore. Drilon Iseni, një personalitet i shquar në sferën e ekonomisë vjen në një intervistë për Express.mk …

Lexo më shumë