​Miratohet në lexim të dytë Projektligji për identifikimin elektronik dhe shërbimet e besuara në transaksione

“​Miratohet në lexim të dytë Projektligji për identifikimin elektronik dhe shërbimet e besuara në transaksione”.

Në Komisionin për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti ka miratuar raportin me rekomandime për lexim të dytë për Projektligjin për identifikimin elektronik dhe shërbimet e besuara në transaksionet elektronike.

Derisa Komisioni ka proceduar për seancë edhe raportin e Panelit për zgjedhjen e Zëvendësdrejtorit në Autoritetin Rregullator për Shërbimet e Ujit, me dy kandidatë Abedin Azizi dhe Gurakuq Kastrati.

Vijon…

WWW.EXPRESS.MK

Share: