Mes Ryves së skenës dhe Ryves së thjeshtë, cilën zgjidhni?

Viti 2021 ka qenë viti i ndryshimit të imazhit për këngëtaren dhe aktoren e njohur kosovare, Ryva Kajtazi.

Ajo, ka ardh më ndryshe se kurrë për çka edhe është komentuar shumë.

Ryva, nuk ka kursyer për kurimin e imazhit, gjë që është vërejtur nga publiku dhe media, të cilët e kanë vënë në qendër të vëmendjes për këtë arsye.

Ryva, duket bukur në jetën e përditshme dhe në skenë. Po, juve si ju duket më mirë, në përditshmëri, apo në skenë?

Image

 

WWW.EXPRESS.MK

Share: