“Oj BESË Mos Ki Frikë, Se I Ke Djemtë Në Amerikë”

Deputeti i Lëvizjes BESA Basri Bajrami ka udhëtuar për në SHBA, ndërsa atje është pritur nga aktivisti i shquar dhe lobisti i madh i çështjes shqiptare Xhevat Prespa. Nuk dien shkaqet e vizitës së Bajramit në SHBA dhe me cil do të takohet ai atje. Megjithatë veprimtari i shquar Xhevat Prespa ka lëshuar një mesazh të fuqishëm në rrjetin social facebook, që len të nënkuptohet si mesazh për oponentët e Lëvizjes BESA, të cilët në ditët e fundit kanë qen “në gjah” për deputetët e saj, për të siguruar shumicë parlamentare. Xhevat Prespa në profilin e tij ka shkruar thënjen e famshme“Mbahu BESË mos ke frikë, se ke djemtë në Amerikë”.Nga Lëvizja BESA nuk kanë komentuar vizitën e deputetit Bajrami në SHBA, duke mos dhënë asnjë informacion për agjendën e tij.https://www.facebook.com/jacksherifi/posts/10222529531286920

Share: