31-vjeçari Alban Hyseni tregon se si arriti të mposhtë Lufti Hazirin në Gjilan

Kryetari i zgjedhur i komunës së Gjilanit, Alban Hyseni u shpreh për Euronews Albania se ka punuar shumë në terren për të marrë këtë komunë.

“Ne e kemi filluar punën shumë herët në Gjilan. Kemi bërë identifikimin dhe skanimin e problemeve të kësaj komune. Kjo është përkthyer edhe një program për qeverisje dhe më pas jemi përgatitur për paraqitjet tona publike”, u shpreh Hyseni.

Ai tregoi se është vetëm 31 vjeç, por është angazhuar me Lëvizjen Vetëvendosje që prej vitit 2013.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.