Komuna e Vitisë dhe IADK kanë shpërndarë Agro folie për fermerët vitias

Në kuadër të bashkëpunimit të komunës së Vitisë me organizatën IADK, sot në Viti, janë shpërndarë Agrofolie për 9 fermerë vitias.

Njoftimi:

Kjo u bë e mundur në kuadër të projektit të përbashkët nga Drejtoresh e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit dhe IADK.

Arlinda Sahiti, drejtoresh e DBZHR-së në Viti, ka theksuar se ky bashkëpunim është pjesë e projektit “Përmirësimi i punësimit dhe mundësive për gjenerim të të ardhurave në zonat rurale të Kosovës” dhe është bashkëfinancim i organizatës gjermane “ Brot fur die Welt” nga Gjermania.

WWW.EXPRESS.MK

Share: