Lajm i keq për disa lagje në Prishtinë

KEDS ka njoftuar qytetarët konsumatorë të Prishtinës se disa prej lagjeve do të mbesin pa energji elektrike si pasojë e punimeve në rrjet.

“Për shkak të punimeve të planifikuara në siguri të sistemit në nënstacionin 110/10(20)kV Prishtina2, një pjesë e qendrës së Prishtinës, pjesa tek [📍] 4 Llullat, [📍] Taslixhe, [📍] Tauk Bahqe dhe [📍] Tophane janë pa energji elektrike deri në ora 18:00, sepse këto punime duhet të zhvillohen pa tension.

Për informata më të detajuara për këto punime, mund të vizitoni faqen www.keds-energy.com.

Faleminderit për mirëkuptimin tuaj!”, përfundon njoftimi i KEDS.

WWW.EXPRESS.MK

Share: