Nis aksioni i pastrimit, i bashkohet edhe kryetarja e Bashkisë

Bashkia Lushnjë ka nisur aksionin e pastrimit të pyllit piktoresk të Ardenicës, në kuadër të Planit Kombëtar të Pastrimit.

Bashkë me shumë qytetarë, nxënës të shkollave, punonjës, të ccilët pastruan sot zonën e pyllit në Kolonjë, ishte dhe kryetarja e Bashkisë Eriselda Sefa.

“Natyra tregohet bujare me ne, ndërsa ne në vend t’i jemi mirënjohës, e ndotim atë.

Të mbash pastër ambientin është si të mbash pastër veten, mushkritë tona, thuhet në njoftimin e bashkisë Lushnje mbi aktivitetin.

Share: