Këto Shenja të Zodiakut jetojnë duke lënduar ndjenjat e të tjerëve

Shumë të ftohtë, këto janë shenjat që pak kujdesen për ndjenjat dhe dëshirat e të tjerëve, thjesht duan vetëm veten e tyre.

Virgjëresha

Virgjëreshat janë të ngjashme me Bricjapin në shumë drejtime, me përjashtim të nivelit të dashurisë, ku nuk kanë aq aftësi sa të tjerët. Ata nuk janë të komunikueshëm me njerëzit që nuk i njohin, madje u pëlqen të mbajnë një dialog nëse mendojnë se mund të mësojnë diçka prej andej, përndryshe, nëse mendojnë se nuk ia vlen, mund të sillen si njerëz të këqinj. Kur ndjejnë dhimbje, mund të jenë jashtëzakonisht të ftohtë, duke zbuluar zemrën e tyre të akullt. Ata janë të aftë të poshtërojnë personin në fjalë, duke treguar metodikisht dhe analitikisht pse e kanë gabim, gjë që jo të gjithë dinë ta trajtojnë. Ata janë aq pragmatikë, sa shumë besojnë se edhe në dashuri janë në gjendje të analizojnë të mirat dhe të këqijat, pa e ndjerë vërtet personin e dashur.

Bricjapi

Bricjapët tregojnë më shumë sentimentalizëm kur preken nga shenja të tjera, por nëse e kanë Diellin të konturuar mirë në personalitetin e tyre, mund të jenë mjaft të ftohtë. Ata i trajtojnë situatat në mënyrë më logjike dhe racionale dhe nuk kanë kohë për të ngecur, pasi fokusohen te karriera dhe puna.

As mos e humbni kohën duke u përpjekur të nxirrni emocione nga Bricjapi, ata mund të jenë mjaft romantikë dhe plot optimizëm, por nëse nuk e tregojnë kurrë, do të thotë se nuk e shohin veten si sentimentalë me ju. Nuk u pëlqen të ndihen të pambrojtur dhe urrejnë kur planet shkojnë keq, duke jetuar në një litar mes shpërthimeve të zemërimit dhe ftohtësisë së panatyrshme.

Ujori

Ne e dimë se sa të ftohtë mund të jenë Ujorët kur bëhet fjalë për marrëdhëniet e dashurisë, ata nuk janë në të vërtetë tipi për t’u “ngjitur” me dikë, sepse ata vërtet vlerësojnë lirinë e veprimeve dhe mendimeve. Ata i menaxhojnë situatat në mënyrë racionale dhe gjithmonë përpiqen të mendojnë jashtë kutisë, por janë më të këndshëm se Bricjapi, sepse u pëlqen të shoqërohen. Ujorët vështirë se kalojnë “probleme”, pasi bëjnë miq kudo që shkojnë, me një lehtësi që mund të duket e imponuar, por nuk është ashtu.

Personat që e kanë këtë shenjë priren të mos mendojnë as në mënyrë lineare, duke supozuar qëndrime që shumë i konsiderojnë si “të papritura”, por që për ta tashmë janë racionalizuar shumë mirë. Ata nuk presin të gjejnë rregull, vetëm ata e kuptojnë atë që mendojnë dhe madje nuk shqetësohen t’u shpjegojnë shumë të tjerëve.

WWW.EXPRESS.MK

Share: