KSHZ, hapet materiali zgjedhor për disa vendvotime në Dibër

KSHZ-ja po shqyrton ankesat e Aleancës për Shqiptarët dhe Alternativës për rrethin e dytë zgjedhor në Dibër.Kontestuese sipas tyre janë pesë vendvotime, 0551, 0552, 0554, 0535,0544. Sipas informatave, ankesa është për shkak të transportit të materialeve pa shirita sigurie. Anëtari i Komisionit Krenar Lloga dyshon se ka pasur shumë parregullsi në vetë procesin zgjedhor.

Share: