Në këtë villë luksoze jeton Adelina Tahiri me burrin dhe të birin

Ka kohë që ajo e ka lënë krejt anash muzikën, që e bëri të famshme dhe e afroj me një publik të tërë.

Çka po i duhet tani muzika Adelina Tahirit nga Shkupi, e cila po jeton si është më së miri, madje në luks të plotë.

Adelina, tha disa herë që po vjen me risi muzikore, por asgjë nuk doli në dritë, e arsyea se përse nuk po vepron, nuk është e qartë.

Ndërkohë, nuk mungojnë postimet e Adelines nga ambientet luksoze të shtëpisë ku ajo jeton me të shoqin dhe djalin.

Image

 

WWW.EXPRESS.MK

Share: