Në qytetin e Lezhës zaptohen trotuarët nga makinat, qytetarët ecin në rrugë

Zaptimi trotuareve është prezent thuajse në çdo lagje të qytetit të Lezhës.

Makina që kanë zënë pjesën më të madhe të trotuareve dhe qytetarë të cilët detyrohen të kalojnë në rrugën e makinës.

Ata shprehen se çdo ditë e më tepër bëhet i vështirë përdorimi i trotuareve nga vetë ata dhe që shpesh herë ndihen të rrezikuar se duhet të kalojnë në rrugë.

Një situatë e tillë prej kohësh është problem në qytetin e Lezhës, ku e vetmja zgjidhje mbetet zgjerimi i hapësirave për parkim ç’ka sjell dhe në lirimin e trotuareve apo hyrjeve të pallatit.

Share: