​Ngjarjet e datës 20 nëntor

Ekipi mobil i vaksinimit do të vendoset në Aeroportin Ndërkombëtar “Adem Jashari” në Prishtinë, për t’u ofruar vaksinim qytetarëve të interesuar. (Ora 08:00-16:00.

Zyra e UNICEF-it në Kosovë shënon Dita Botërore e Fëmijëve dhe 75 vjetori i UNICEF-it. (Biblioteka Kombëtare e Kosovës, ora 10:00)

Grupi për Studime Juridike dhe Politike (GLPS) mban konferencë për media me temë “Zbatimi i parimeve të sundimit të ligjit bazuar në Listën e Kontrollit të Këshillit Evropian: Rezultatet dhe sfidat në Kosovë”. (Hotel Sirius, ora 11:00)

Organizata Syri i Vizionit në partneritet me Save the Children dhe në bashkëpunim me Zyren për Qeversije të mirë – Zyra e Kryeministrit organizojnë një takim bashkëbisedimi të fëmijëve nga vendet e ndryshme të Kosovës. (Qeveria e Kosovës, salla P-38, ora 12:00) 

WWW.EXPRESS.MK

Share: