Kovaçeski kryetari i ri LSDM-së?

Ditën e sotme gjatë orës 15:45, në Klubin e Deputeteve në Shkup është zhvilluar takimi mes kryeministrit Zoran Zaev dhe kryetarit te Alternatives, Afrim Gashi.Në takim kryeministri Zaev ka qënë i shoqëruar nga zv/ministri i Financave Dimitar Kovaçevski, ndërsa Gashi nga Bekim Sali.

Zaev raportoi se në takimin me Afrim Gashin do të paraqitej me mandatarin e ri ku me shumë gjasa do të jetë edhe kandidati për kryetar i LSDM-së.

Por sot kryeministri ende nuk ka zbuluar nëse Kovaçevski do të jetë lideri i ardhshëm i LSDM-së duke shprehur së: “Anëtarësia do të jetë ajo që do të vendosë për këtë zgjedhje”

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *