Një super baladë ka ardhur nga Durim Halimi

” Lutem” quhet projekti më i ri muzikor ardhur nga këngëtari Durim Halimi . Për tekstin është kujdesur vetë Durimi, e muzika krijuar nga Lior Binyamin. Ky projekt vjen me video-tekst dhe është një këngë mjaft e bukur, një baladë e ndjerë me një tekst shumë të veçantë. Artisti me origjinë nga Kosova por që jeton në Amerikë ka nisur të jetë tashmë më i pranishëm me projekte muzikore, ndërsa këngën mund ta ndiqni dhe ta klikoni në linkun më poshtë.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.