Përveç rrymës shtrenjtohen edhe biletat e autobusëve lokal

Linjat e autobusëve, 7 dhe 7A të cilat qarkullojnë në Prishtinë, i kanë shtrenjtuar biletat.

Nga kjo javë – udhëtarët që përdorin këto linja për të lëvizur nga Kolovica në zona të ndryshme të kryeqytetit – do të duhet të paguajnë 10 cent më tepër.

Nga 40 në 50 cent.

Kështu ka bërë të ditur një lexues i cili i frekuenton ato.

Sipas tij, shoferët e kanë arsyetuar rritjen e çmimit të biletës me ngritjen e çmimit të derivateve.

Linja 7A ka disa aksionarë që operojnë nën emrin e përbashkët “Vneshta Company”.

Kurse, ata të Linjës 7 janë ndaras.

WWW.EXPRESS.MK

Share: