Polonia dhuron 200 mijë vaksina, zonja e parë e vendit shkëqen në takim me zonjën e parë polake, gjatë konferencës me ministrin Filipçe

Vaksinat janë e vetmja metodë efektive dhe mjet i vërtetuar dhe i provuar shkencërisht në luftën kundër pandemisë.

Faleminderit Polonisë për dhurimin e 200 070 vaksinave Pfizer, një akt konfirmimi i marrëdhënieve miqësore që ushqejmë, por edhe solidariteti, i cili është vërtet më se i nevojshëm në një situatë ku e gjithë bota po lufton me pandeminë # COVID19.

Dua t’i inkurajoj ata, t’u kërkojmë qytetarëve tanë të vaksinohen në mënyrë që të mbrojmë veten, të dashurit tanë dhe të kontribuojmë së bashku në zbutjen e pasojave të koronavirusit.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *