Cekja i Beratit rrëfen për herë të parë pakënaqësinë ndaj këtij kryebashkiaku

Aktori Sejfulla Myftari, i njohur për publikun si Cekja i Beratit ka rrëfyer për emisionin ‘Fit Station’ momente emocionuese dhe të vështira njëkohësisht si aktor humori.

Për herë të parë Cekja i Beratit tregoi se ndjehej i prekur moralisht nga mënyra se si ishte nxjerrë në pension, duke theksuar se kjo ishte gjëja që e kishte ‘vrarë’ më shumë në karrierë.

“Vlerësim më të madh e kam nga publiku, dhe ndjehem shumë i emocionuar nga kjo. Unë jetoj në këtë qytet, më ka ngelur si markë, nga ana morale flas, nuk kam ikur nga ky qytet më thonë Cekja i Beratit . Kaq vite, i thonë 50 vjet art nga ky qytet ku rri jetoj dhe jam sot e kësaj dite Erdhi momenti i daljes në pension, kryetar ka qenë Fadil Nasufi, shumë mik me të dreka e darka, po flas nga ana morale, më nxjerr direkt në pension ditë dhe orë, ndërkohë që parodistët e Vlorës janë dhe sot e kësaj dite akoma në punë, ata që janë.

Dhe i dhe i them dikujt si ka mundësi, dhe kjo histori vazhdoi dhe po e përmend tani edhe në televizion, kjo më ka vrarë nga ana morale, se vlerësimin e kam te publiku, por kjo gjë më ka vrarë pasi jam në gjendje pune dhe vazhdoj sot e kësaj dite akoma, por kjo nga ana morale” – u shpreh aktori humorit Sejfulla Myftari.

Share: