Paralajmërohen protesta në Maqedoni

Kryetari i Konfederatës së Sindikatave të Lira, Bllagoja Rallkovski në intervistë për “Radio Evropa e Lirë” theksois e nëse qeveria i miraton masat e reja, vaksinim ose PCR test që paguhet nga punëtori, do t’i përdorin masat më radikale.“Mund të nisin protesta dhe grevë. Sindikata është organizatë që bazohet në solidaritet. Këtu edhe kolegët që janë vaksinuar kundërshtojnë këto masa dhe për këtë shkak mendoj se është johumane të shkojmë me fuqi të bëhet diçka që me ligj nuk ësht caktuar”, theksoi Rallkovski.

Share: