Përleshje mes sigurimit dhe qytetarëve në një qendër tregtare në Prizren, kjo është arsyeja

Një incident i rëndë ka ndodhur mbrëmjen e kësaj të diele në Prizren.

Në një qendër tregtare në këtë komunë pak më parë ka ndodhur një përleshje mes sigurimit dhe dy qytetarëve.

Media nga burime të veta mëson se deri tek përleshja ka ardhur si pasojë e mungesës së maskës nga ana e qytetarëve.

Po ashtu media ka siguruar edhe pamje nga ky incident teksa Policia në Prizren ende nuk ka informacione rreth këtij incidenti.

WWW.EXPRESS.MK

Share: