Без струја делови од скопските села

Од „ЕВН Македонија АД“ известуваат дека денеска, без електрична енергија ќе останат:

-во периодот од 09:00-15:00 часот корисниците од селата: Пагаруша, с.Вртекица, с.Долно Количани и с.Рамни Габер, (општина Студеничани).

Текстот Без струја делови од скопските села е превземен од МАКФАКС.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.