Полиција пред седиштето на „Беса транс“ во Скопје, се собраа роднини на жртвите од несреќата

Полиција го обезбедува седиштето на компанијата „Беса транс“, чиј автобус се запапли и преврте во Бугарија, при што загинаа 46 луѓе.

Агенцијата е затворена, а родинини и пријатели на жртвите се собраа пред седиштето на компанијата во Скопје. Тие се интересираат за своите своите најблиски.

Седиштето на „Беса транс”, чиј автобус враќајќи се од Истанбул се запали и се преврте во Бугарија, при што загинаа над 45 македонски граѓани, од утрово го обебзедуваат и полициски службеници.

Текстот Полиција пред седиштето на „Беса транс“ во Скопје, се собраа роднини на жртвите од несреќата е превземен од МАКФАКС.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.