Aksidenti në Bullgari, Komuna e Likovës anulon manifestimin për 28 Nëntorin

Komuna e Likovës këtyre ditëve ishte në përgatitje e sipër të manifestimit kushtuar 28 nëntorit – Ditës së Flamurit. Manifestim që ishte caktuar të mbahet më dt. 28.11.2021 ( e diel ) , me fillim në ora 10:30. Mirëpo pas rastit tragjik dhe shumë të dhimbshëm për të gjithë ne në vendin tonë, unanimisht u vendos që ky organizim të anulohet .Urojmë në mirkuptimin tuaj, komisionet përkatëse, pjesëmarrësit dhe të gjithë ata që kontribuan fort në mbarëvajtjen dhe përgatitjen e punëve për këtë manifestim i falënderojm përzemërsishtë.

Share: