Bushi: Ja kur do të arrijnë trupat e vikt*imave në Maqedoni

Nazim Bushi zhvendës ministër I Punhëe të Brendshme për Alsat thekson se kanë kontaktuar me familjarët e vikt*imave, si dhe kanë dërguar në institutin e mjeksisë ligjore për të marrë analizat e AND-së. “Gjatë tërë ditës ne si Ministri e Punëve të brendshme kemi ndërmarrë nëpërmejt sektorëve të punëve të brendshme duke filluar nga Dibra në Shkup. Kemi kontaktuar familjarët e vikt*imave, kështu që kemi dërguar në institutin e mjeksisë ligjore për të marrë analizat e AND-së”, tha BushiAi thekson se nuk ka asgjë zyrtare dhe nuk dihet ende arsyeja se pse ndodhi si dhe po presin nga autoritetet bullgare.“Ende nuk kemi asgjë zyrtare, presim, arsyet nuk I dijmë për çka, po presim hetimet nga autoritetet bullgare, dhe ditëve në vijim do të j’u informojmë gjithçka. Trupat e vikt*imave mendohet të mbërrijnë brenda dy ose tre ditëve”, shtoi Bushi./Alsat

Share: