Emrat e udhëtarëve që ishin në autobusin e aksidentuar në Bullgari

Një aksident i rëndë ka ndodhur në orët e para të mëngjesit të sotëm, në Sofje të Bullgarisë, ku si pasojë kanë vdekur 46 persona dhe 7 kanë mbetur të lënduar.Alsat sjellë listën e emrave të personave që ishin në këtë autobus:Memedi Kadri-1967Shiroki Muhsin-1989Ljupço Zafirov –Luan Ahmeti – 2017Xhihan Ahmeti-1985Alban Ahmeti-2017Avni Ahmeti -1985Ibraim Rustemi – 1967Fevzije Rustemi -1971Alejna Amedi – 2000Halime Fejzullahu – 1971Hamije Haliti – 1970Nermije Haliti – 1968Sumeja Brava – 1994Naxhije Abdulloska – 1950Albina Beluli – 1998Gazmend Ukali – 1994Hatixhe Islami – 1960Mexhide Iseni-1958Hamdi Iseni – 1962Almira Ramanovska – 1984Enis Ramanovski – 1980Rabija Sali – 1960Zilija Mustafovska – 1973Sade Mustafovski – 1971Belma Jahi – 2014Ramiz Jahi – 2001Fikrije Iseni – 1982Anisa Iseni – 2007Razije Jahi – 2009Anesa Muhaxheri – 2004Ergin Jahi – 2007Omer Jahi – 2010Erda Muhaxheri – 2006Ajla Jahi – 2007Senije Jahi – 1986Amiet Jahi – 1976Medina Lutfiu – 1996Lulzim Sulejmani – 1995Shefija Osmanova – 1958Alja Fera – 1998Jehona Sali – 2000Zulejha Jasharovska – 2005Elmedin Pajazitovski – 2005Gjula Jasharovska – 1972Gjulizarka Pajazitovska – 1973Ilmija Jasharovska – 1999Ebip Pajazitovski – 1972Visar Aliti – 1998Minir Jasharovski – 1971Orhan Aliti – 1976 

Share: