Jeta e sportistit të madh në një serial të ri, se’s, drogë dhe polemika…

Jeta e Diego Armando Maradonës, tani i ndjerë, një prej futbollistëve më të mëdhenj në histori, është plot kontradikta.

Nga njëra anë, i njohur për jetën e tij luksoze, jo gjithmonë në përputhje me ligjin.

Për të janë shkruar libra të shumtë dhe dokumentarë të shumtë, ndërsa tani vjen seriali – “Maradona, ëndërr e bekuar”.

Jeta e tij luksoze zbulohet në një serial të ri plot seks, drogë dhe polemika të ndryshme. Tashmë është një hit i madh – shkruan britanikja ‘The Sun’.

WWW.EXPRESS.MK

Share: